Training · Uncategorized

Modul intensiv de formare profesională continuă – Bullying: Instrumente de lucru cu copiii

Acest modul de formare este gândit special pentru profesioniștii care lucrează direct cu copiii (asistenți sociali, consilieri școlari, psihologi, psihoterapeuți, etc). Cursul cuprinde o solidă bază teoretică legată de înțelegerea fenomenului și a triadei care necesită intervenție din partea profesionștilor și o colecție de instrumente de lucru direct cu copiii, aplicabile atât la nivel individual cât și la nivel de grup, în vederea analizei, prevenirii și contracarării efectelor datorate bullyingului.

Instrumentarul pe care vom lucra este format dintr-o serie de jocuri și activități ce se pot adapta nevoilor și caracteristicilor copiilor și  care face parte din programul de lucru COPII PUTERNICI al Centrului OFFA, program special gândit pentru copiii care se pot afla în oricare dintre cele 3 dimensiuni ale bullying-ului: martor, victimă sau agresor sau pentru copiii care au nevoie de îndrumare în autocunoaștere, consolidarea încrederii în sine și relaționarea cu alți copii.

Programul întâlnirilor:

14, 15&16 Octombrie 2020 orele 16.00 – 20.00

Pentru înscriere, trimite un e-mail la centrulderesurse.offa@yahoo.com, menționând numele întreg, profesia și locul de muncă. Te rugăm să atașezi la acest e-mail dovada efectuării plății taxei de participare la acest curs de formare profesională continuă.

Taxa se achită direct în contul Asociației Centrul de Resurse OFFA, cu mențiunile: NUMELE ÎNTREG AL PARTICIPANTULUI – taxă participare curs online Bullying. Locurile la acest curs se ocupă în momentul achitării taxei de participare. Dacă ai nevoie de factură, te rugăm să ne trimiți un e-mail.

Taxa de participare: 260 RON. La finalul cursului vei primi informațiile teoretice și instrumentarul pe care îl poți folosi apoi în munca ta cu copiii.

Asociația Centrul de Resurse OFFA CUI 29196046 IBAN: RO97BTRLRONCRT0283884901

Formator: Adriana Fărcaș

Te așteptăm!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s