Uncategorized

18 Lucruri Despre Siguranța Copiilor 18 Things About Children Safety

 

Cu ocazia Zilei Europene a protecției copiilor în fața exploatării sexuale și a abuzului sexual, 18 Noiembrie (End Child Sex Abuse Day),  Echipa Offa se alătură cu bucurie listei de parteneri ai Consiliului Europei în lupta în vederea eliminării abuzului sexual asupra copiilor.

Organizăm cu această ocazie, în data de 18 Noiembrie 2018, un workshop pentru cadrele didactice din orașul Cluj-Napoca, în vederea creșterii gradului de conștientizare cu privire la abuzul sexual asupra copiilor.

Scopul acestei întâlniri este acela de a-i sprijini pe profesioniștii care lucrează cu copiii în demersul lor de acumulare de cunoștințe cu privire la indicatorii abuzului sexual și la datoria lor, în calitate de profesioniști care prin natura meseriei lor intră în contact cu copiii, de a identifica și raporta abuzul asupra copiilor.

Totodată, în cadrul acestei întâlniri de lucru, trainerii noștri vor echipa participanții cu instrumente de lucru pe care le vor putea utiliza mai departe, cu copiii. Aceste instrumente de lucru se focusează pe siguranța copiilor și dezvoltarea de abilități de siguranță a copiilor în fața situaților de abuz sexual.

Dacă dorești să susții evenimentul nostru, așteptăm vești de la tine, pe adresa centrulderesurse.offa@yahoo.com.

 

AD8C6A11-B5D1-4C7B-8C2A-C448EC013645.jpeg

Credit foto

https://eeas.europa.eu/headquarters/headquarters-homepage/34501/end-child-sex-abuse-day_en

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s