Uncategorized

Supervizarea in managementul de caz – workshop creditat de CNASR- 25 Aprilie 2016, Cluj-Napoca

afis.supervizare.Despre workshop:

Atelierul de lucru “Supervizarea in managementul de caz”, creditat de CNASR cu 2 credite, are la baza sublinierea importantei supervizarii in asistenta sociala si urmareste constientizarea necesitatii acestui proces pentru buna desfasurare a evaluarii si interventiei in cazurile de asistenta sociala.
Cursantii vor parcurge informatii ce tin de diferite teorii cu importanta in procesul supervizarii pentru a putea fi introdusi in dinamica intalnita in managementul de caz si in relatia dintre asistentul social responsabil de caz si supervizorul acestuia, fie el manager de caz, sef serviciu sau manager de echipa.
Participantii vor reusi sa isi imbunatateasca abilitatile de utilizare a supervizarii ca instrument eficient de management al cazului, iar la finalul cursului vor avea o mai buna cunoastere a propriilor abilitati pe care le aduc in procesul de supervizare si a propriilor nevoi de continua dezvoltare personala si profesionala. Fiecare participant va dezvolta abilitati de gestioanare a riscului si a stresului pe care il presupune munca de asistenta sociala, pornind de la procesul supervizarii.
Sunt invitați la acest atelier de lucru: asistentii sociali si managerii de caz, sefi de servicii si manageri de echipe de asistenti sociali si alti profesionisti care activeaza in domeniul guvernamental si in ONG.

Investiție:

180 RON/persoană
include: accesul la curs; consumație (pauze cafea și masa de prânz), certificate de participare
Taxa de participare va fi achitată în contul asociației până la 20 Aprilie 2016:
Cont IBAN: RO97BTRLRONCRT0283884901
Banca Transilvania Cluj-Napoca
Beneficiar: Asociația Centrul de Resurse Offa
CUI:29196046
Sediu: Str. Odobești nr 28, Cluj-Napoca

Pentru Inscriere:
Vă rugăm să ne trimiteti numele întreg, ocupația, adresa la care doriți să vă fie livrat certificatul și dovada achitării taxei de participare, pe email: la adresa: centrulderesurse.offa@yahoo.com, până la 20 Aprilie 2016.

Pentru informatii:
0741104803 – Adriana Farcas

Va asteptam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s